top of page

Hovedretter
...med kjøtt.
Helstekt Indrefilèt av Storfe
Kr 499,- pr.pers.
Servert med brokkoli, gulrot, champignon
kokte poteter og peppersaus.
Helstekt Entrecote av Storfe
Kr 479,- pr.pers.
Servert med glasserte gulrøtter, stekt champignon m/bacon,
kokte poteter og urtesaus.
Helstekt Entrecote av Kalv fra Mjølhus Gård
Kr 489,- pr.pers.
Servert med ovnsbakte grønnsaker,
kokte poteter og peppersaus.
Helstekt ytrefilet av Hjort
Kr 499,- pr.pers.
Servert med soppstuing, gulrot, rosenkål,
kokte poteter og viltsaus.
Andre valg og tilbehør :
Fløtegratinerte poteter - 39,- pr pers.
Hasselback potet - 37,- pr pers.
Waldorf salat - 36,- pr pers
Tyttebær - 19,- pr pers
NB : minimum 10 gjester
engangsservering, for 2 serveringer 50,- ekstra pr person.
Fritt levert før kl 16.00 på hverdager, se praktisk info.
bottom of page