top of page
Hovedretter
...med kjøtt.
Helstekt Indrefilèt av Storfe
Kr 419,- pr.pers.
Servert med brokkoli, gulrot, champignon
kokte poteter og peppersaus.
Helstekt Entrecote av Storfe
Kr 379,- pr.pers.
Servert med glasserte gulrøtter, stekt champignon m/bacon,
kokte poteter og urtesaus.
Helstekt Entrecote av Kalv
Kr 389,- pr.pers.
Servert med ovnsbakte grønnsaker,
kokte poteter og peppersaus.
Helstekt ytrefilet av Hjort
Kr 449,- pr.pers.
Servert med soppstuing, gulrot, rosenkål,
kokte poteter og viltsaus.
Andre valg og tilbehør :
Fløtegratinerte poteter - 34,- pr pers.
Hasselback potet - 30,- pr pers.
Waldorf salat - 34,- pr pers
Tyttebær - 19,- pr pers
Fritt levert til ønsket adresse
bottom of page