top of page

Hovedretter

 

...med kjøtt.

 

 

Helstekt Indrefilèt av Storfe

Kr 499,- pr.pers.

Servert med brokkoli, gulrot, champignon

kokte poteter og peppersaus.

 

 

 

Helstekt Entrecote av Storfe

Kr 479,- pr.pers.

Servert med glasserte gulrøtter, stekt champignon m/bacon,

kokte poteter og urtesaus.

 

 

 

Helstekt Entrecote av Kalv fra Mjølhus Gård

Kr 489,- pr.pers.

Servert med ovnsbakte grønnsaker,

kokte poteter og peppersaus.

Helstekt ytrefilet av Hjort

Kr 499,- pr.pers.

Servert med soppstuing, gulrot, rosenkål,

kokte poteter og viltsaus.

Andre valg og tilbehør :

Fløtegratinerte poteter - 39,- pr pers.

Hasselback potet        - 37,- pr pers.

Waldorf salat             - 36,- pr pers 

Tyttebær                  - 19,- pr pers

NB : minimum 10 gjester

engangsservering, for 2 serveringer 50,- ekstra pr person.

Fritt levert før kl 16.00 på hverdager, se praktisk info.

 

Takk! Melding er sendt.

bottom of page