top of page

Hovedretter

 

...med kjøtt.

 

 

Helstekt Indrefilèt av Storfe

Kr 419,- pr.pers.

Servert med brokkoli, gulrot, champignon

kokte poteter og peppersaus.

 

 

 

Helstekt Entrecote av Storfe

Kr 379,- pr.pers.

Servert med glasserte gulrøtter, stekt champignon m/bacon,

kokte poteter og urtesaus.

 

 

 

Helstekt Entrecote av Kalv

Kr 389,- pr.pers.

Servert med ovnsbakte grønnsaker,

kokte poteter og peppersaus.

Helstekt ytrefilet av Hjort

Kr 449,- pr.pers.

Servert med soppstuing, gulrot, rosenkål,

kokte poteter og viltsaus.

Andre valg og tilbehør :

Fløtegratinerte poteter - 34,- pr pers.

Hasselback potet        - 30,- pr pers.

Waldorf salat             - 34,- pr pers 

Tyttebær                  - 19,- pr pers

Fritt levert til ønsket adresse

 

Takk! Melding er sendt.

bottom of page