
Hovedretter til selskaper
Lammesteik
Servert m/gulrot, rosenkål
stekt champignon, kokt potet og saus.
Kr 359,- pr.pers.
Oksesteik
Servert m/gulrot, blomkål, brokkoli
kokt potet og saus.
Kr 359,- pr.pers.
Sursteik av SF
Servert m/waldorfsalat, gulrot, rosenkål
kokt potet og saus.
Kr 359,- pr.pers.
Svinesteik
Servert m/surkål, gulrot, brokkoli
kokt potet og saus.
Kr 339,- pr.pers.
Røkt Svinekam
Servert m/rødkål, gulrot, rosenkål
kokt potet og saus.
Kr 339,- pr.pers.
Reinsdyrsteik
Servert m/champignonstuing, gulrot
rosenkål, kokt potet og viltsaus.
Kr 439,- pr.pers.
Hjortesteik
Servert m/baconristede champignonskiver
gulrot, rosenkål, kokt potet og saus.
Kr 439,- pr.pers.
Ekstra : Tyttebær - 20,- pr pers
Waldorfsalat - 36,- pr pers
Fløtepoteter - 36,- pr pers
Hasselbackpotet - 32,- pr pers
NB : minimum 8 gjester
Fritt levert
