top of page

Hovedretter til selskaper

          Lammesteik          

   Servert m/gulrot, rosenkål

      stekt champignon, kokt potet og saus.

 Kr 359,- pr.pers.

Oksesteik

Servert m/gulrot, blomkål, brokkoli

kokt potet og saus.

Kr 359,- pr.pers.

Sursteik av SF

   Servert m/waldorfsalat, gulrot, rosenkål 

kokt potet og saus.

Kr 359,- pr.pers.

Svinesteik

Servert m/surkål, gulrot, brokkoli

kokt potet og saus.

Kr 339,- pr.pers.

Røkt Svinekam

Servert m/rødkål, gulrot, rosenkål

kokt potet og saus.

Kr 339,- pr.pers.

Reinsdyrsteik

Servert m/champignonstuing, gulrot

rosenkål, kokt potet og viltsaus.

Kr 439,- pr.pers.

Hjortesteik

Servert m/baconristede champignonskiver

gulrot, rosenkål, kokt potet og saus.

Kr 439,- pr.pers.

    Ekstra :     Tyttebær          - 20,- pr pers

                   Waldorfsalat     - 36,- pr pers

                   Fløtepoteter      - 36,- pr pers

                   Hasselbackpotet - 32,- pr pers

NB : minimum 8 gjester

Fritt levert

Takk! Melding er sendt.

bottom of page