PRAKTISK INFO
Åpningstid på kjøkken : 08.00 - 16.00
Telefontid : 08.00 - 16.00, for bestilling og spørsmål
Mail : catering@knivoggaffelas.no for bestillinger hele døgnet
Bestilling og avbestilling :
1. Det anbefales å bestille i god tid før ønsket levering.
Vi ønsker helst å få bestillingen minst 4 dager før for selskapsmat, for levering av møtemat og
påsmurt 1 - 2 dager før levering.
2. For avbestille eller gjøre endringer på bestillingen så kan dere gjøre dette kostnadsfritt
frem til senest 3 dager før arrangementet.
Avbestillinger som skjer mellom 3 dager og 1 dag før arrangementet blir fakturert med
50% av beløpet
Avbestillinger som skjer samme dag må vi dessverre belaste med 100%.
3. Oppjustering av antallet på bestillingen ønsker vi senest 2 dager før arrangementet,
mens nedjustering av antallet må skje senest 3 dager før.
4. Varmekasser og annet utsyr som er levert ut returneres innen 5 dager etter endt
arrangement, det vil bli belastet et depositum på utlevert utsyr på 500,-
5. Betaling skjer enten via faktura eller vipps
6. Minstebestilling 8 gjester, blir det mindre enn 8 gjester på koldtbord, tapas så
anbefaler vi brikker/tallerken